Снимка БулфотоЛидерът на ВМРО в Банско Александър Пиришанчин е бил намушкан

...
Снимка БулфотоЛидерът на ВМРО в Банско Александър Пиришанчин е бил намушкан
Коментари Харесай

Лидерът на ВМРО в Банско е бил намушкан с нож

Снимка Булфото

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация в Банско Александър Пиришанчин е бил намушкан с нож при битов спор, заяви вести.бг.

``
реклама

За шанс раната не е дълбока, зашита е и е обработена в Спешен център в Разлог. Инцидентът е станал през вчерашния ден след битов спор в разложкото село Баня. " Към 22.00 часа след работа седнахме в заведение с локалните момчета. Един чужд за мен мъж се намеси в диалога ни и направи несвоевременно изявление за умрял брат на едно от момчетата. Беше грозно, не се приказват неприятни неща за умряли хора. Направих му забележка, само че той продължи. Излязохме на открито, на улицата. Но той отново продължи да се заяжда и в един миг извади нож и ме наръга в региона на левия бъбрек. Не го познавам, беше пийнал. За шанс раната не е страшна, ще се оправя. Подал съм незабавно тъжба в полицията ", описа Александър Пиришанчин, представен от Канал 3.

Полицията е сезирана, открито е, че нападателя е Станислав Иванов Стайковски от с. Баня. Стана ясно още, че до момента в който в Спешния център обработвали раната на войводата пристигнала полиция и му връчили протокол да не се саморазправя с лицето.

Пиришанчин е 37-годишен, той пое структурата на Вътрешна македонска революционна организация в Банско предходната година. Женен е с три деца, работи като дистрибутор.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР